Sparad i Forever living, Träning

Utpluthi

Idag var det mörkt hela dagen och väldigt halt. Stockholmsresan var behövlig för min del, det är så ljust där! Jag skulle behöva flytta någon annanstans under vinterhalvåret eller gå i ide som björnarna.

utpluthi, yoga, ashtanga yoga, ställning, position, yogaställning, pilates

Och nu den konstiga titeln, Utpluthi. Här i Lule är det verkligen snorhalt ute därav blir det rätt mycket yoga och pilates som utförs inomhus 🙂 Utpluthi är en yoga position där man lyfter upp kroppen från golvet med händerna placerade på marken. Jag har två varianter som jag brukar köra.

Prova på där hemma vetja! 🙂

Annonser

Författare:

Hej! Jag heter Sanna Eriksson och är 21 år. Mitt ursprung är ifrån Umeå men bor nu tillsammans med min pojkvän i Boden. Jag är skoliosopererad (2 ggr) och lever i konstant smärta. Trots smärtor har ett brinnande intresse för träning och hälsa samt hoppas jag kunna inspirera er till en hälsosammare livsstil! - Diplomerad massör - Arbetsterapeutstudent - Forever Businessowner Frågor/betällning: dreamspo.se@gmail.com

2 reaktioner till “Utpluthi

  1. Jag lider också av att inte ha solljus. Även om jag sovit gott hela natten är känslan den motsatta. Det blir bättre när dagen blir längre och man kan var ute i dagsljus. Vårt hormonsysten behöver detta för att fungera .Bamsekramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s