Resultat av C9 forever

Resultat av FIT-serien: C9, F1 och F2

Har du undrat ifall Forever Livings C9 ger något resultat? Eller hela F.I.T. serien för den delen? Enkelt sagt: ABSOLUT! Det är helt fantastiskt att följa andras hälsoresor via facebook och se hur mycket piggare och gladare de blir.

DSC_9787

Det är ett program som är uppdelat i tre steg, C9, F1 och F2. Tanken är att du ska, under 69 dagar, göra en livsstilsförändring. Du kommer bli av med extra kilon, tona kroppen och ny kunskap kring mat och träning. Läs mer under ”C9 information” . Bilden överst är en tjej som har haft foglossning och redan efter 9 dagar fått helt fantastiska resultat! Här nedan är några kommentarer kring programmen:

Kommentarer:

”Det här är jag.. 🙈 Efter två täta graviditeter med en grym foglossningbåde under & efter kände jag att det var dags att börja med det omtalade C9 Men varför skulle det funka på mig? Jag trodde jag var ett hopplöst fall.. Både med träning & kost.. Men tjii fick jag! Jag klarade det. Jag är en bit på vägen och är så stolt 💪” 

”Då är jag klar!! Dag 30 på F1 !! Det bästa med alltihop är energin jag fått! Och inte svullen mage!”

”Klar med C9 för denna gång och samma resultat som tidigare gånger -4.4 kg 😄 Känner mig fulladdad med energi och smidig i kroppen👌”

Bild resultat av C9, F1 och F2
Viktminskning C9
C9

C9 och F1C9 och F1

Viktminskning
C9, F1 och F2

Produkter i C9 och F1/F2

C9: 
Produkter som ingår i paketet är:
Forever Aloe Vera Gel x 2
Forever Ultra Vanilla/eller chocolate x 1
Forever Fiber x1
Forever Therm x1
Handbok x1
Måttband x1

F1 och F2:
Forever Aloe Vera Gel x4
Forever Ultra Vanilla/eller chocolate x2
Forever PRO X2 Cinnamon/ eller chocolate x1
Forever Fiber x1
Forever Therm x1
Handbok x 1
Måttband x1

C9 erbjudande

Grattis till dig som läst igenom hela texten! Hoppas du finner massa inspiration och själv vill kicka igång och börja leva en hälsosammare livsstil. Förutom att du kommer bli inbjuden i en peppande facebook grupp så får du ett härligt erbjudande om du skriver ”C9 erbjudande” eller ”Erbjudande F1/F2″ i ett mejl till mig: dreamspo.se@gmail.com du får där all information om beställning och priser! Hoppas vi hörs 🙂

 

Annonser